Our social corner

Entertainment

Speranţă fără graniţă: Filmul „Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie” are premiera pe marile ecrane pe 25 martie

copacul dorintelor amintiri din copilarie1
Distribuie

Primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani adresat generației contemporane de părinți și copii, „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” va putea fi vizionat exclusiv în cinematografele din toață țara începând cu data de 25 martie 2022.

„Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” marchează debutul unei tinere actrițe pe nume Maya Noelle Prediger, care joacă rolul Marei, o fetiță a cărei călătorie în lumea fantastică a operei „Amintiri din Copilărie” a lui Ion Creangă devine o aventură plină de umor și emoție. Povestea prieteniei dintre copii și adulți este creată în film cu ajutorul unei distribuții excepționale din care fac parte Matei Dima (Bromania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Teodor Corban, Grigorie SilișteanuAda Condeescu și Irina Margareta Nistor.

copacul dorintelor

Filmul, realizat după un scenariu scris de Mihai Mănescu, Andrei Huțuleac și Matei Dima, este regizat de Andrei Huțuleac, unul dintre cei mai talentaţi regizori ai tinerei generaţii. O producţie Prietenii Casei Speranţei, Colorbitor, Viva la Vidra, Chainsaw Europe şi cu susţinerea Kaufland România, „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” este un film realizat în beneficiul fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei pentru suportul serviciilor de îngrijiri paliative oferite pacienţilor adulţi şi copii din România.

Având în vedere contextul actual, HOSPICE Casa Speranței și partenerii săi vor direcţiona jumătate din încasările rezultate din vânzările de bilete ale filmului în cinematografe către suportul refugiaţilor ucrainieni.

Scopul iniţial al acestui film a fost de a ajuta pacienţii care suferă de o boală incurabilă din România, însă HOSPICE nu a putut sta deoparte şi privi indiferent către drama ucrainienilor din aceste zile. Astfel, fundaţia şi-a extins serviciile de îngrijiri paliative şi către refugiaţii aflaţi în nevoie. Centrul socio-medical de la Adunaţii Copăceni, acolo unde se şi întâmplă acţiunea filmului, a devenit spaţiu de cazare pentru mame şi copii din Ucraina, iar echipele HOSPICE din Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti s-au mobilizat exemplar pentru a oferi suport celor care au nevoie”, a spus Mihai Mănescu, scenarist şi producător al filmului.

Consider că acest film, pe lângă scopul său declarat de a face bine, poate fi o mică pauză de frumos printre atâtea lucruri urâte pe care le vedem astăzi. Este un film fantastic, destinat atât copiilor, cât şi adulţilor, care vorbeşte despre prietenie, generozitate şi solidaritate, lucruri de care avem mare nevoie în această perioadă tulbure. Cu emoţie, candoare şi umor, „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” le va oferi spectatorilor un veritabil balsam pentru suflet. Timp de o oră şi jumătate, ne dorim să-i provocăm pe oameni să-şi reamintească faptul că fiecare clipă de viaţă trebuie preţuită”, a spus Matei Dima, actor, scenarist şi producător al filmului.

Vă așteptăm pe toți, cu mic și mare, la acest film eveniment, să reușim împreună să aducem lumină și bucurie în sufletele oamenilor și să oferim „Speranță fără graniță”.

Filmul va putea fi văzut doar în cinematografe începând cu 25 martie 2022 şi este distribuit în România de către Vertical Entertainment.

Advertisement

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement
Malina Calugareanu
SportAcum 3 săptămâni

Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Coperta Catalog
ActualitateAcum 4 săptămâni

Apariție editorială de excepție – Catalogul „DE IDENTITATE. SCRIPTA ET IMAGINES HISTORIAE DACOROMANAE. SEC XV-XX”, o lucrare unică a identității cultural-istorice românești

hotel nordis mamaia
BusinessAcum 4 săptămâni

Nordis Mamaia, deschis pentru rezervări. Cât costă să petreci Paștele la 5 stele?

vlad covaliu campion mondial
SportAcum o lună

Vlad Covaliu a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Juniori de la Riad!

Echipa lui Chef Richard
TVAcum o lună

Chefi la cuțite: Echipele sezonului 13 sunt formate!

Score2Skill image
BusinessAcum o lună

eJobs lansează Score2Skill: Abilitățile din jocurile video devin atuuri pe piața muncii!

masterchef
TVAcum o lună

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați ai sezonului 9 MasterChef România!

Andreea Dinca locul 5 campionat mondial juniori
SportAcum o lună

Andreea Dincă, locul 5 la Campionatul Mondial de Scrimă pentru juniori

campionatul mondial de scrima cadeti juniori riad 2024
SportAcum o lună

Campionatul Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori își deschide porțile la Riad!

transpiratie
LifeAcum o lună

Transpirația: O poveste cu arome și culori

Marele Jaf al Tramvaiului still lansare
EntertainmentAcum o lună

„Marele jaf al tramvaiului”, de vineri pe marile ecrane din România

razboi civil
EntertainmentAcum o lună

„Război Civil” iminent la cinema din 12 aprilie

masini de spalat samsung
TechAcum o lună

Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat bazate pe inteligență artificială și mai eficiente energetic

KV zsb 2024jpg
ActualitateAcum o lună

Zilele Sculpturii București 2024. Unde Formele se Aliniază, Arta se dezvăluie!

fonduri nerambursabile
BusinessAcum o lună

ARCUB lansează apelul de proiecte culturale cu fonduri nerambursabile „București 565. Conexiuni urbane” 2024

Facebook

Advertisement