Our social corner

Entertainment

Spirite încinse în lupta pentru amuletă la Chefi la cuțite

Finala chefi la cutite1
Distribuie

A cincea ediție din sezonul 10 Chefi la cuțite, care va fi difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30, vine cu cea mai grea probă pentru amuletă dată de Chefi. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu își ascut cuțitele pentru o întrecere memorabilă. N-am văzut așa ceva de când sunt!”, a comentat Sorin Bontea. ”Le-am făcut pe toate, dar asta nu mi-a trecut prin cap că se va putea întâmpla”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Amuleta ediției din această seară încinge din nou rivalitatea între Chefi! Și asta pentru că tema probei este una cu care pot bate recorduri personale. Timp de o oră, tehnica, rafinamentul și mai ales viteza lor de execuție sunt puse sub presiune. Va fi o întrecere contra-timp cu propriile lor limite: jurații vor avea de pregătit câte un preparat la fiecare 10 minute. Așadar, șase preparate într-o oră, fără să poată începe în paralel mai multe farfurii. Cea care va juriza această probă fără precedent este Andreea Moldovan. ”Cred că e cea mai complicată jurizare de până acum la Chefi la cuțite. 18 farfurii, în total!”, a comentat Florin Dumitrescu. ”E ireal ce au făcut. Nu știu dacă o să mai fie o amuletă la fel de grea ca asta”, a declarat Andreea Moldovan. Așadar, Chefii fac un spectacol de zile mari în această seară la Chefi la cuțite.

Și audițiile pe nevăzute completează spectacolul cu farfurii dintre cele mai diverse și concurenți veniți din toate colțurile lumii. În seara aceasta, gătesc pentru Chefi competitori din Italia, Uruguay și Nigeria. Iar participanții autohtoni îi surprind și ei pe Chefi cu povești aparte. Unul dintre ei, Robert Candoi, vine pentru a zecea oară la Chefi la cuțite: nu a ratat nicio ediție a show-ului culinar. Cu ce preparat se prezintă și ce verdict primește cel mai fidel participant la celebra întrecere gastronomică, dar și care dintre Chefi va câștiga proba de gătit viteză telespectatorii vor afla la Antena 1, în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la ora 20:30.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro