Our social corner

Entertainment

Superspeed revine sâmbătă la PRO TV

Superspeed la PRO TV1
Distribuie

Un nou sezon Superspeed la PRO TV, cea mai urmărită emisiune auto din România, începe mâine, 10 septembrie, de la 10:30. Show-ul revine cu un nou format, axat pe trei direcții de conținut, iar Costin Giurgea va fi cel care le va oferi telespectatorilor toate informațiile despre mașinile momentului.

Pasionații și amatorii de autovehicule vor putea vedea în exclusivitate mașini aspiraționale și supercars, autovehicule ușoare, rapide și agile. Chevrolet Corvette și Ford Model T, mașini ce fac parte din galeria Țiriac Collection, Mercedes-Benz 300 SL sau 600 SL, scoase cu emoție din Mercedes-Benz Museum, la Stuttgart, sau 959, Carrera GT și 918 Spyder, cele trei mașini produse de Porsche și conduse în exclusivitate pentru Superspeed la PRO TV, sunt doar câteva dintre surprizele pe care telespectatorii le pot descoperi sâmbătă dimineața, la PRO TV.

Două întrebări sunt vitale atunci când vrei să investești într-o mașină: „Ce buget am?” și „Ce vreau să fac cu ea?”. În urma răspunsurilor primite pe platforma cemasina.superspeed.tv, Costin Giurgea le va propune telespectatorilor o listă de 7-12 mașini pe care să le achiziționeze. Autovehiculele vor fi împărțite pe bugete și analizate în funcție de relevanță.

Noul sezon aduce și invitați speciali, alături de care prezentatorul va conduce mașini spectaculoase, mașini normale, autovehicule pentru care ai nevoie de curaj în sezonul de toamnă 2022. „Dacă e ceva ce am învățat acum, peste vară, la filmări, este că „it takes a village”. Da, exact ca în proverbul african care ne-a învățat de la începutul timpurilor că e nevoie de un sat întreg ca să crești un copil așa cum trebuie, la fel și noi am învățat că e nevoie de o echipă extinsă ca să crești un Superspeed la PRO TV așa cum trebuie. De la regie până la offroad, de la specialiști în mașini accesibile până la piloți care știu să conducă la limită supercars pe circuit și de la pasionați de Formula 1 până la aventurieri moto care străbat lumea în lung și-n lat, avem foarte multe experiențe filmate pentru noul sezon”, a declarat Costin Giurgea, prezentatorul emisiunii.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro