Our social corner

Entertainment

Tânăra interpretă la harpă, Maria Ene, trimisă în finala de Popularitate Next Star

Maria Ene harpa1
Distribuie

Maria Ene și harpa sa au cucerit nu doar inimile juraților, ci și pe ale celor de acasă, astfel că micuța a fost trimisă în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star. 

Chiar dacă a ajuns să cânte la harpă dintr-o întâmplare, pentru că nu mai erau locuri la cursurile de pian, unde și-ar fi dorit să se înscrie, micuța Maria Ene pare că și-a găsit adevărata menire. ”Nu a fost doar o întâmplare! A fost destinul”, i-a spus Loredana, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție. ”Sunt absolut fermecată de grația, de talentul și de frumusețea ta. Esti ireală! Am intrat în basmul ei, era ca o harpă vie. Ai venit și ne-ai făcut sufletele să zâmbească”, i-a spus Loredana.

Tot în cea de-a patra ediție Next Star, jurații l-au ales pe simpaticul Alex Lucaciu să meargă direct în marea finală. Micuțul de doar 10 ani a fost tot numai un zâmbet și le-a câștigat inimile celor trei de la masa juriului. Micul interpret la vioară cu goarnă le-a dat de furcă juraților cu cealaltă denumire populară a instrumentului, ”higheghe cu tolcer”. ”Măi, băiatule, lasă-mă să dau mâna cu tine. Ești senzațional! În momentul în care ai băgat dinți la cameră i-ai spart pe toți, i-ai omorât, pentru că ai farmec”, i-a zis Ștefan Bănică micuțului.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro