Our social corner

Tech

Samsung a lansat telefonul cu ecran pliabil Galaxy Z Flip

Noul telefon Samsung Galaxy Z Flip
Distribuie

Samsung a prezentat Galaxy Z Flip, telefonul de 183 grame care se pliază, are o sticlă revoluționară flexibilă, o cameră făcută să stea literalmente singură și o baterie duală care durează toată ziua.

Compact și portabil atunci când este pliat, Galaxy Z Flip dispune de un sistem inovator de pliere independent, care permite dispozitivului să rămână deschis într-o gamă de unghiuri, promițând să ofere utilizatorului o experiență mobilă diferită.

Galaxy Z Flip este îndrăzneț și elegant și a fost conceput pentru cei care văd tehnologia de ultimă oră ca o modalitate de a se exprima. Proiectat cu o sticlă pliabilă de acest fel, Galaxy Z Flip îndoaie legile fizicii și dispune de un ecran de 6,7 inch care se pliază, devenind elegant și compact, și potrivindu-se perfect în palmă. 

Galaxy Z Flip beneficiză de Hideaway Hinge, o balama ascunsă, extrem de flexibilă, integrată cu o tehnologie de curățare care îndepărtează murdăria și praful, pentru a asigura fără probleme 200.000 de plieri.

Bateria duală de 3.300 mAh este mai durabilă și mai mică, Samsung promițând că va dura o zi întreagă.

Infographic Galaxy Z Flip Product Specifications

Prețul estimativ pentru Samsung Galaxy Z Flip este de 1.480 euro. Telefonul pliabil va fi disponibil în cantități limitate în culorile: Mirror Purple și Mirror Black, pe anumite piețe selectate, inclusiv SUA și Coreea, începând cu 14 februarie 2020, urmând să fie disponibil și în culoarea Mirror Gold în anumite țări.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro