Our social corner

TV

The Tattooist of Auschwitz, in curând la SkyShowtime. Primele detalii despre serialul original

The Tattooist of Auschwitz
Distribuie

Seria limitată, bazată pe romanul bestseller internațional, va fi disponibilă pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din iunie 2024.

Astăzi au fost lansate primele imagini cu Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak și Jonas Nay din serialul original care urmează să fie disponibil pe SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz.

Serialul din șase părți, bazat pe romanul bestseller internațional The Tattooist of Auschwitz de Heather Morris, este inspirat din povestea reală a lui Lali și Gita Sokolov, care s-au cunoscut în timp ce erau prizonieri în lagărul de concentrare Auschwitz, în timpul Holocaustului.

În imagini apar Harvey Keitel, nominalizat la premiul Oscar®, în rolul lui Lali Sokolov din zilele noastre, Jonah Hauer-King în rolul lui Lali Sokolov tânăr, iar Anna Próchniak o joacă pe Gita Furman, Melanie Lynskey pe Heather Morris și Jonas Nay pe Stefan Baretzki.

Serialul, ce va avea premiera în exclusivitate pe SkyShowtime în iunie 2024, include o coloană sonoră semnată de compozitorul Hans Zimmer (Inception, Interstellar, Dune) multiplu premiat la Oscar, alături de Kara Talve (Faraway Downs, Prehistoric Planet).

The Tattooist of Auschwitz este povestea lui Lali (Jonah Hauer-King), un evreu slovac care a fost deportat la Auschwitz în 1942, în lagărul de concentrare unde au fost uciși milioane de evrei în timpul Holocaustului.

image006
Jonah Hauer-King, în rolul Lali Sokolov, o întâlnește pentru prima dată pe Anna Próchniak, în rolul Gitei Furman (Credit: © Martin Mlaka / SkyShowtime)

La scurt timp după sosire, a fost distribuit la Tatuatori, însărcinat să imprime numerele de identificare pe brațele colegilor prizonieri. Într-o zi, o întâlnește pe Gita (Anna Próchniak), în timp ce îi tatua numărul de încarcerare pe braț. Se îndrăgostesc la prima vedere și astfel începe povestea lor curajoasă, memorabilă și emoționantă. Aflați sub paza permanentă a unui ofițer SS nazist, instabil, Baretzki (Jonas Nay), Lali și Gita sunt hotărâți să se țină unul pe celălalt în viață.

60 de ani mai târziu, Lali (Harvey Keitel) o întâlnește pe Heather Morris (Melanie Lynskey), o scriitoare aflată la început de drum. Văduv de curând, Lali își găsește curajul să spună lumii povestea lui. În timp ce își destăinuie trecutul lui Heather, Lali, ajuns la 80 de ani, se confruntă cu fantomele traumatizante ale tinereții sale și retrăiește amintirile iubirii într-unul dintre cele mai îngrozitoare locuri din lume.

Advertisement

Imaginile lansate astăzi prezintă amploarea și dimensiunea producției, precum și atenția remarcabilă la detalii și autenticitatea serialului produs de de Claire Mundell, producător executiv, prin intermediul companiei sale Synchronicity Films, în asociere cu Sky Studios, și regizat de Tali Shalom-Ezer.   

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro