Our social corner

Tech

Un atac cibernetic paralizează cel mai mare furnizor de carne din lume

procesare carne
Distribuie

La doar o lună după atacul asupra conductei Colonial, soldat cu pierderi importante pe piața de combustibil, hackerii vizează gigantul în aprovizionarea cu alimente JBS SUA.

JBS SUA, cel mai mare furnizor de carne din lume, a închis toate fabricile sale de carne de vită din SUA în urma unui atac cibernetic.

Toate instalațiile de ambalare a cărnii ale companiei din SUA au suferit întreruperi ale activității. Anterior, Bloomberg a raportat că JBS a oprit procesarea la cele mai mari cinci fabrici de carne de vită din SUA, care gestionează peste 22.000 de bovine pe zi. 

Confirmarea cererii de răscumpărare primite de JBS a venit marți din partea secretarului de presă adjunct principal al Casei Albe, Karine Jean-Pierre. Aceasta a declarat că atât Casa Albă cât și Departamentul Agriculturii au luat legătura cu compania de mai multe ori în această săptămână și răscumpărarea este cerută de o organizație criminală cu sediul probabil în Rusia.

JBS SA a declarat: „Compania a luat măsuri imediate, suspendând toate sistemele afectate, notificând autoritățile și activând rețeaua globală a companiei de profesioniști IT și experți terți pentru a rezolva situația. … Serverele de rezervă ale companiei nu au fost afectate. Se lucrează activ pentru restabilirea sistemelor cât mai curând posibil.”

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro