Our social corner

TV

Două noi vedete în reality showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

sunt celebru
Distribuie

Noi concurenți pășesc astăzi în jungla dominicană!

  • 7 concurenți au rămas în jungla dominicană.
  • Alte două celebrități vor intra în taberele plăcerilor și belelelor.

Ruxi, AMI, Anisia Gafton, Bia Khalifa, Tania Popa, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au intrat deja în cea de-a șasea săptămână de luptă cu cele mai ascunse fobii ale lor. După ce au trecut prin probe extreme și au gustat din preparate greu de imaginat, celebritățile vor avea în această seară un nou șoc: alte două vedete vor intra în competiție.

”Eu mă trezesc dacă aud un foșnet. Azi noapte am auzit vorbe, când mă uit, niște oameni străini. Wow! Am deschis ochii mai bine, era o fată”, a spus Giani Kiriță. ”M-am trezit la un moment dat și o văd pe Bianca că iese din camp cu un bărbat, se duceau la baie. Mă uit în tabăra cealaltă și văd o fată, cu mânuțe slabe, șatenă… M-am bucurat că avem concurenți noi!”, va spune AMI.

Venirea celor doi va fi un prilej foarte bun pentru concurenții cu experiență să încerce noi alianțe. Unul dintre noii veniți va fi luat la o discuție de Bia Khalifa încă din primele momente, în încercarea de a-l atrage de partea ei: ”Mi-a zis un pic despre strategiile din echipa noastră, că fetele sunt unite și că ea cumva e separată”, va mărturisit acesta după intrarea în show. De cealaltă parte, Giani Kiriță va încerca să-și avertizeze noua colegă de echipă, povestindu-i ce s-a întâmplat până acum: ”Unii au făcut strategii, eu n-am făcut. Unii au făcut bisericuțe, eu n-am făcut. Eu nu-ți zic ce să faci, nici ce să nu faci. De acum încolo, vezi tu!”, va spune acesta.

Cine sunt cele două celebrități care pășesc astăzi în jungla dominicană și dacă vor reuși să se integreze în echipe, vedem de la ora 21:30, la PRO TV.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro