Stați în legătură cu noi

Life

William și Kate aniversează 10 ani de căsătorie

ducii de Cambridge

Ducii de Cambridge au marcat ieri a 10-a aniversare a nunții, ocazie cu care au făcut publice mai multe fotografii și un videoclip cu familia, la malul mării, toate transmițând imaginea unui cămin fericit.

Acum 10 ani, pe 29 aprilie 2011, prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton, în cadrul unei ceremonii transmisă pe tot globul. William și Kate au trei copii: prințul George, de 7 ani, prințesa Charlotte, de 5 ani și prințul Louis, care a împlinit 3 ani.

Cuplul regal a transmis urmăritorilor de pe Twitter:„Mulțumim tuturor pentru mesajele amabile primite cu ocazia aniversării nunții noastre”. 

Luna trecută, liniștea familiei regale a fost zdruncinată de interviul prințului Harry și al soției sale, Meghan, care au susținut că angajații palatului ar fi fost insensibili față de Meghan, iar un membru al familiei regale a făcut comentarii rasiste despre primul copil al cuplului. Harry a renunțat anul trecut la îndatoririle regale și s-a mutat în California împreună cu soția și fiul său.

Advertisement
Advertisement style="display:block; text-align:center;" data-ad-layout="in-article" data-ad-format="fluid" data-ad-client="ca-pub-9287560635866333" data-ad-slot="1736055903">
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2021 TheExpert.ro